Wie ben ik

Mijn naam is Angelique Lieberton, uw toekomstige communicatie adviseur en uitvoerder. Ik ben actief, creatief, zie mogelijkheden en weet wat aanpakken is. Ik zit graag achter mijn computer om dingen op te maken of te organiseren.

Ervaring

Meer dan 16 jaar heb ik de layout verzorgd van allerlei promotie materiaal voor een vaste werkgever. Als vrijwilliger deed ik dit ook regelmatig voor stichtingen en verenigingen. Daarnaast heb ik veel ervaring met allerlei communicatieprojecten. Waaronder bijvoorbeeld nieuwe websites uitdenken/opzetten, restylen van de huisstijl en de organisatie van evenementen. Dit allemaal onderbouwd met diverse studies, zoals IPMA project management, EmA Event Management, NIMA/DMI Digital Marketing en NIMA Communicatie A en (bijna) B.

Nieuwe start

In 2018 ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik heb nu de vrijheid om voor allerlei soorten bedrijven, organisaties, verenigingen, stichtingen promotie en/of informatief materiaal op te maken. Alsmede verschillende evenementen te organiseren. Ik neem graag uw opdracht aan als freelancer.

U kunt denken aan de opmaak van brochures, flyers, posters, vlaggen, folders, nieuwsbrieven/magazines en rapporten. En bij bijeenkomsten aan seminars, congressen, conferenties, personeelsuitjes etc. etc.

Dit allemaal in uw eigen (huis)stijl en werkwijze.

Mijn kracht

Mijn kracht is dat ik uw document/project kan opmaken, verzorgen in uw eigen (huis)stijl. Dit kan bij u op kantoor, maar uiteraard ook op afstand. Ik pas me snel aan in verschillende situaties en kan daardoor snel schakelen binnen een organisatie.

Mocht u willen restylen, nieuwe dingen opstarten kan ik daar ook over meedenken/adviseren. Ik kan u zelf helpen met de opzet of bijvoorbeeld in contact brengen met andere creatievelingen.